Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

ΕΚΔΡΟΜΈΣ ΙΟΥΝΊΟΥ

 










Ø 1η ΗΜΕΡΑ:

Αναχώρηση από τα δικαστήρια στις 7:00 και κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις φτάνουμε στον Ισθμό, οπού εκεί θα απολαύσουμε την κρουαζιέρα μας. Ο Ισθμός της Κορίνθου κατασκευάστηκε το 1881 από τον μηχανικό Πέτρο Πετροπαπαδάκη και ενώνει την Στερεά Ελλάδα με την Πελοπόννησο. Στη συνέχεια αναχωρούμε για την πόλη της Κορίνθου. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος για φαγητό, ξεκούραση και περιήγηση στην πόλη της Κορίνθου, βλέποντας την παραλία ‘’ΦΛΟΙΣΒΟΣ’’ και τον Ιερό Ναό Αγίου Αποστόλου Παύλου. Διαν/ση.

Ø 2η ΗΜΕΡΑ:

Πρωινό και αναχώρηση για την Νέα Πέραμο με το καραβάκι της γραμμής για το νησί της Σαλαμίνας. Μετάβαση στη Μονή Φανερωμένης που είναι αφιερωμένη στη Κοίμηση της Θεοτόκου και εορτάζει στις 23/8. Παραμονή και προσκύνημα. Στη συνέχεια επισκεπτόμαστε το σπίτι του μεγάλου Έλληνα ποιητή Άγγελου Σικελιανού. Ύστερα θα καταλήξουμε στη Χώρα του νησιού.  Χρόνος ελεύθερος για φαγητό και νωρίς το απόγευμα μέσω της παράλιας Σεληνίων θα καταλήξουμε στο μνημείο των Σαλαμινομάχων, γνωστό σε όλους μας από τη ναυμαχία της Σαλαμίνας που έγινε το 480π.Χ. με νίκη των Ελλήνων. Τέλος, παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής και με τις απαραίτητες στάσεις φθάνουμε αργά στην πόλη μας.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ: 120 €

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 20€ 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

ü Μεταφορά με πολυτελές ιδιόκτητο λεωφορείο

ü 1 διαν/ση στο ξενοδοχείoEPHIRA

ü 1 Πρωινό

ü Κρουαζιέρα Ισθμού

ü Εισιτήρια καραβιού(ατόμων –πούλμαν)Νέα Πέραμος-Σαλαμίνα-Νέα Πέραμος 

ü Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας

ü Φόρος διαμονής/Τέλος ανθεκτικότητας

ü Φ.Π.Α.

¨Η σειρά του προγράμματος μπορεί να τροποποιηθεί για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος χωρίς να παραλειφθεί κάποια από τις περιηγήσεις."






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου